Plan een afspraak met een technisch reinigingsspecialist

Home » Plan een afspraak met een technisch reinigingsspecialist

Onze technische reinigingsspecialisten hebben het persoonlijk contact met u gemist en verheugen zich erop om u weer persoonlijk en op locatie deskundige begeleiding en advies te kunnen bieden bij uw reinigingsvraagstukken.

Plan nu een afspraak met één van onze technische reinigingsspecialisten voor een reinigingsadvies op maat.


Videocall

Als bezoek op locatie niet mogelijk is betekent dat zeker niet dat u het zonder de reinigingsexpertise van Bufa hoeft te stellen. Ook nu kunt u met al uw reinigingsvraagstukken bij ons terecht. Op afstand, middels een video- of telefonisch gesprek, zoeken wij samen met u graag naar een passende oplossing.

Een videogesprek kan gevoerd worden met behulp van Teams, Zoom of FaceTime. U heeft hiervoor nodig: een mobiele telefoon, laptop of tablet met camera en internetverbinding.

Na een korte kennismaking worden uw wensen en vragen besproken. Onze technische reinigingsspecialist geeft, vaak in overleg met ons R&D-team, een advies dat helemaal op uw situatie is toegesneden.

● Maatwerk advies.
● Deskundig antwoord op product- en technische vragen.
● Eventueel een demonstratie van producten.

Telefonisch

Tijdens een belafspraak geeft één van onze technische reinigingsspecialisten advies en antwoord op al uw vragen, met oog voor uw specifieke bedrijfssituatie. Vanuit onze expertise hebben wij snel inzicht in uw specifieke reinigingsbehoefte. Samen komen we tot een oplossing!

● Maatwerk advies.
● Deskundig antwoord op product- en technische vragen.