Safety First

Bij het professioneel reinigen staat veiligheid voorop. Persoonlijke veiligheid én de bescherming van uw producten en materialen. Dat geldt voor al onze thuismarkten: Food, Industrial en Facility.

Maar veiligheid is maatwerk en ieder bedrijf is anders. Daarom beoordelen we graag de situatie ter plaatse en maken we aansluitend een advies op maat. Daarin omschrijven we de vraag, de voorgestelde producten en natuurlijk ook de beste reinigingsmethodiek. We houden rekening met de geldende wet- en regelgeving en zorgen voor de juiste product- en veiligheidsinformatie.

Technische ondersteuning

Het interpreteren en toepassen van product- en veiligheidsinformatiebladen is vaak lastig. Daarom geven we bij Büfa Cleaning praktijkgerichte opleidingen. Bij deze Safety First!-trainingen geven we uitleg over die product- en veiligheidsinformatiebladen (MSDS), en adviseren we hoe verantwoord met onze producten om te gaan. De kans op oneigenlijk en ongeoorloofd gebruik wordt daarmee beperkt en de veiligheid neemt nog verder toe.

De trainingen zijn geschikt voor groepen van 5 tot 50 personen. Dit kan bij u op locatie, of bij onze Büfa-hoofdvestiging in Roosendaal (N.Br.). Een training duurt anderhalf tot tweeënhalf uur.

Inhoud van de Safety First!- trainingen

  • We leggen uit hoe u Material Safety Data Sheets moet lezen (MSDS)
  • We geven uitleg over de gevarenaanduidingen op de etiketten
  • We leren u alles over het doseren van producten
  • We lichten toe waarom Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM’s) zo belangrijk zijn
  • We behandelen foutprocedures
  • We gaan in op de status van de BedrijfsHulpVerlening (BHV) in uw bedrijf
  • We bootsen praktijksituaties na en evalueren die
  • We behandelen bedrijfsspecifieke problemen die u vooraf opgeeft

Clean Matters! Wilt u meer informatie? Mail dan naar Corné Endepoel (Corne.Endepoel@buefa.nl) of gebruik onderstaand formulier. Hij helpt u graag verder.

Safety First Training
Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen over onze Safety First!- trainingen.
Corné Endepoel.

Operations and International sales manager

De Safety First training wordt samen met u als klant vormgegeven. U heeft kennis van uw bedrijfsproces, wij van de chemie. Zo werken we samen aan veiligheid.