Onze

geschiedenis.

TriStar wordt in 1991 opgericht, met als doel en passie het ontwikkelen van reinigingsoplossingen; dit zijn anno 2021 nog steeds de grote drijfveren van het complete TriStar-team!

Eind 2010 nemen jonge ondernemers het stokje over van de oorspronkelijke oprichters.

Begin 2011 neemt TriStar haar concurrent Indurein Supply in het noordoosten van het land over.

Om nog beter en flexibeler in te kunnen spelen op de wensen van de klant opent TriStar in 2012 haar locatie in Roosendaal. Hier wordt in 2013 de eigen productie opgestart. Momenteel worden hier meer dan 2.500 verschillende formuleringen voor reinigingsproducten ontwikkeld en geproduceerd voor zowel de professionele als de consumentenmarkt.

Met de propositie CLEAN MATTERS. draagt TriStar het belang van goede reiniging uit. Dit slaat breed aan en de naamsbekendheid van TriStar groeit.

Vervolgens wordt in 2019 TriStar UK opgericht, gevestigd in Normanton, Engeland.

In 2020 breekt TriStar alle records. De ingezette methodiek van opschalen slaat aan. Door de snelle groei van TriStar ontstaat behoefte aan meer productiecapaciteit. TriStar verwelkomt op de locatie Roosendaal meer dan 20 nieuwe medewerkers. Ook wordt het aangrenzende terrein – met groot warehouse – aan de Protonweg in Roosendaal aangekocht.

2021 is het jaar van stabiliseren. Met de aanschaf van een geavanceerde afvulmachine voor kleinverpakkingen (volledig geautomatiseerd afvullen, etiketteren en sluiten) is TriStar ook klaar voor deze markt. Uiterlijk 2022 zal gestart worden met de bouw van een volledig nieuwe productiefaciliteit aan de Protonweg.

#WERKENBIJBÜFA

Bij Büfa

komt je

talent tot

bloei.

Zuiver &

betrokken.

 • Schoon

 • Open en eerlijk, met het hart op de tong

 • Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden

 • Betrokken bij de klant, bij de medewerkers, maar ook bij de wereld

BETROKKEN BIJ DE KLANT

BETROKKEN BIJ ELKAAR

BÜFA Group is veel meer dan een leverancier van kwalitatief hoogstaande reinigingsproducten. Als partner in industriële reinigingsprocessen brengt BÜFA Group voor haar klanten expertise in. BÜFA denkt mee en adviseert.

Binnen BÜFA Group is veel kennis verzameld over reinigingsprocessen en dankzij de vaak jarenlange relaties met klanten ook over branche- en zelfs bedrijfsspecifieke toepassingen. Daarbij kan BÜFA voor maatwerkoplossingen altijd terugvallen op de deskundigheid van het eigen R&D lab.

ZUIVER

TROTS OP BÜFA

Diensten &

veiligheid.

Safety First!

Bij het professioneel reinigen staat veiligheid voorop. Persoonlijke veiligheid én de bescherming van uw producten en materialen. Dat geldt voor al onze thuismarkten; voor Food, Industrial en voor Facility.

Maar veiligheid is maatwerk en ieder bedrijf is anders. Daarom nemen we de situatie graag ter plaatse op en maken we een persoonlijk advies. Daarin omschrijven we de vraag, de voorgestelde producten en natuurlijk ook de beste reinigingsmethode. We houden rekening met de geldende wet- en regelgeving en zorgen voor de juiste Material Safety Data Sheets (MSDS).

Technische ondersteuning.

Het interpreteren en toepassen van die veiligheidsbladen is vaak lastig. Daarom geven we bij BÜFA praktijkgerichte opleidingen. Bij deze Safety First!-trainingen geven we uitleg over die Safety Data Sheets en we leren u om verantwoord met onze producten om te gaan. De kans op oneigenlijk en ongeoorloofd gebruik wordt daarmee beperkt en de veiligheid neemt nog verder toe.

De trainingen zijn geschikt voor groepen van 5 tot 50 personen en we kunnen ze bij u op locatie geven of bij onze BÜFA -hoofdvestiging in Roosendaal (N.Br.). Een training duurt anderhalf tot tweeënhalf uur.

Inhoud van de Safety First!-trainingen.

 • We leggen uit hoe u Material Safety Data Sheets moet lezen (MSDS)

 • We geven uitleg over de gevarenaanduidingen op de etiketten

 • We leren u alles over het mengen van producten

 • We lichten toe waarom Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM’s) zo belangrijk zijn

 • We behandelen foutprocedures

 • We gaan in op de status van de BedrijfsHulpVerlening (BHV) in uw bedrijf

 • We bootsen praktijksituaties na en evalueren die vervolgens

 • We behandelen bedrijfsspecifieke problemen die u vooraf opgeeft

Safety First training.

Clean Matters! Wilt u meer informatie? Mail dan naar Corné Endepoel (Corne.Endepoel@buefa.nl) of gebruik onderstaand formulier. Hij helpt u graag verder.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Safety First Training
Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen over onze Safety First!- trainingen.

“De Safety First training wordt samen met u als klant vormgegeven. U heeft kennis van uw bedrijfsproces, wij van de chemie. Zo werken we samen aan veiligheid.”

Corné Endepoel.

GENERAL MANAGER

Bekijk hier

ons magazine.

Meet our team.

Ansfred

Takx.

SPECIALIST INDUSTRY

Corné

Endepoel.

SPECIALIST INDUSTRY

Enes

Yildirim.

SPECIALIST INDUSTRY

Herman

Zonnenberg.

SPECIALIST INDUSTRY

Maurits

Heikoop.

SPECIALIST FOOD

Ron

Groenewegen.

SPECIALIST INDUSTRY

Erik

Overmars.

SPECIALIST FOOD

Wilt u weten wat we

voor u kunnen doen?

Neem dan contact

met ons op.

Wilt u weten wat we

voor u kunnen doen?

Neem dan contact

met ons op.