Betaalmethoden

Home » Betaalmethoden

iDeal

iDeal is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDeal is daarom ook onze standaard betaalmethode. Via iDeal kun je je eigen bank selecteren, en betalen op de manier die de bank beschikbaar maakt. Dit kan via de app, website of een QR-code van de bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor iDeal betalingen.

Meer info over iDeal vindt u hier.

SEPA

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek betalingskenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te laten sturen en het later over te maken. Kiest u voor de e-mail, dan kunt u hier alsnog kiezen voor het betalen via een andere betaalmethode. 

Meer info over SEPA vindt u hier.

PayPal

PayPal is de meest bekende online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. U kunt via PayPal betalen met uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- en creditcardgegevens.   

Meer info over PayPal vindt u hier.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar op Apple apparaten.

Meer info over Apple Pay vindt u hier.

Klarna Achteraf Betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt, en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Meer info over Klarna Achteraf Betalen vindt u hier.