Büfa Cleaning gaat voor dynamische en innoverende reinigingsoplossingen

In de voedingsmiddelenindustrie zijn de hygiëneeisen streng, en veranderen de regels voortdurend.

De continue verandering vraagt om specifieke kennis die bovendien altijd up to date is. Büfa Cleaning heeft alle informatie en kennis over deze markt in een gespecialiseerde voedingsmiddelendivisie ondergebracht.

Advies op maat.

Tijdens een bedrijfsbezoek bekijken we uw specifieke situatie. Wat is de vervuiling, de omgevingstemperatuur, welke materialen gebruikt u, wat zijn de technische mogelijkheden? Ook denken we mee over bijvoorbeeld energiebesparing door het proces zo aan te passen dat de watertemperatuur omlaag kan. Uiteindelijk komen we tot een helder advies met daarin de juiste reinigingsmethodieken en -middelen. Heeft u desgewenst een specifiek product nodig, dan maken we dit voor u op maat.

Büfa Cleaning is veel meer dan een leverancier van kwalitatief hoogstaande reinigingsproducten.

Ons verantwoordelijkheidsgevoel gaat verder. Als partner kijken we mee naar het totale reinigingsproces, het optimaliseren van de dosering, het bestelproces en de bijbehorende veiligheidsvraagstukken. Met het hele schoonmaakconcept in beeld kunnen we uw kosten daar waar mogelijk reduceren en werkt u efficiënter.