Ons vorige kwartaalmagazine stond helemaal in het teken van de groei die TriStar Group doormaakt. Groei in producten, in vierkante meters, maar ook in medewerkers. Dat betekent dat we bij TriStar Group ook steeds meer vakspecialisten mogen verwelkomen, in functies die nieuw zijn voor ons bedrijf.

Corona heeft ook TriStar en haar medewerkers voor grote uitdagingen gesteld en een nieuwe werkelijkheid gecreëerd. Wij zijn er trots op hoe ons zeer betrokken team die situatie gezamenlijk het hoofd biedt.

Maar ook groot respect voor collega-ondernemers die worstelen om het hoofd boven water te houden. Dat beseffen wij maar al te goed. Vanuit onze expertise doen wij wat wij kunnen om hen in deze moeilijke tijd te ondersteunen. Door mee te denken over bedrijfsprocessen, want reiniging en hygiëne zijn in deze tijd belangrijker dan ooit.

Over al deze (en nog veel meer!) onderwerpen leest u in dit kwartaalmagazine. Heeft u tips of feedback? Dat stellen wij enorm op prijs. Goed kan altijd beter, vinden wij! Laat het ons weten via feedback@tristargroup.org.

Ik wens u veel leesplezier toe!

Paul van den Berg.
CEO TriStar Group