Maak kennis met Estelle, het nieuwe lifestyle concept van TriStar, dat wereldwijd uniek is. Mooi verpakte schoonmaakproducten in de geur en kleur van jouw keuze, dát vind je bij Estelle.

Het basisassortiment van Estelle bestaat uit producten met bewezen reinigingskracht, welke allemaal ontwikkeld en getest zijn in het R&D-lab van TriStar. Als klant profiteer je van de enorme reinigings-expertise en ervaring die TriStar (en dus Estelle) te bieden heeft. De producten van Estelle en een selectie duurzame schoonmaakartikelen zijn online verkrijgbaar via de webshop estelle.maison en offline in de winkel in het centrum van Breda.

Met de lancering van Estelle speelt TriStar in op een aantal belangrijke lifestyle trends. Consumenten zijn zich, mede door corona, steeds bewuster geworden van hygiëne en reiniging. Consumenten hebben ook steeds meer de behoefte om hun eigen stempel te drukken op hun leefomgeving. Met Estelle kunnen ze dit nog een stapje verder uitvoeren door hun eigen, unieke schoonmaakproduct samen te stellen.

De schoonmaakproducten van Estelle zijn maar liefst in vijf kleuren en vijf geuren samen te stellen, waardoor er vele unieke combinaties te maken zijn. De cleanfluencers van Estelle staan te popelen om u te adviseren.

Op 1 juli 2021 is de eerste brand store van Estelle geopend aan de Korte Brugstraat 2 in Breda. De bedoeling is dat er snel nog vele andere brand stores van Estelle door het land zullen volgen. De brand store in Breda is de eerste van in totaal vijf brand stores.

Tot snel bij Estelle!